<u>Week Commencing Monday 6 – Friday 10 May 2024 Summer Exams</u>

GCSE YEAR 11 EXAMS IN BLUE GCE YEAR 13 EXAMS IN RED

MONDAY 6 MAY	TUESDAY 7 MAY	WEDNESDAY 8 MAY	THURSDAY 9 MAY	FRIDAY 10 MAY
AM	AM	AM	AM	AM
			09.00-10.45 RE Paper 1 Catholic Christianity 1hr45 mins	09.00-10.45 Biology Paper 1 1hr45mins 09.00-10.15 Comb. Sci. Biology Paper 1 1hr15mins
PM	PM	PM	PM 13.15-14.45 Drama 1hr30mins 13.15-14.00 Italian Higher (Listening) 45mins 14.05-15.50 Italian Higher (Reading) 1hr	PM

Week Commencing– Monday 13 May –Friday17 May Summer Exams Timetable

GCSE YEAR 11 EXAMS IN BLUE GCE YEAR 13 EXAMS IN RED

MONDAY 13 MAY	TUESDAY 14 MAY	WEDNESDAY 15 MAY	THURSDAY 16 MAY	FRIDAY 17 MAY
AM	AM	AM	AM	AM
09.00-10.45 English Literature P1 Shakespeare & 19 th century novel 1hr45mins	09.00-11.00 Business P1 2hrs 09.00-11.00 CTEC Business Unit 1 The Business Environment 2hrs 09.00-09.35 French Listening (F) 35mins 09.00-09.45 French Listening (H) 45mins 09.50-10.35 French Reading (F) 45 mins 09.50-10.50 French Reading (H) 1hr	09.00-11.00 Economics P1 Markets and Business Behaviour 2hrs 09.00-11.00 History Paper 1 Paper 1 Section AD: America, 1920-1973: Opportunity and inequality & B Paper 1 Section BB: Conflict and tension– The inter-war years, 1918-1939 2hrs	09.00-11.30 Geography P1 Physical Geography 2hrs30mins 09.00-10.30 Maths Paper 1 (non-calc) H&F 1hr30mins	09.00-11.00 Psychology P1 Introductory Topics in Psychology 2hrs 09.00-10.30 CTEC Business Unit Unit 2 Working in Business 1hr30mins 09.00-10.45 Chemistry Paper 1 1hr45mins 09.00-10.15 Com. Science Chemistry P1 1hr15mins
PM 13.15-15.00 Media Studies Paper 1 Television & Promoting Media 1hr45mins	PM 13.15-15.00 Business Paper 1 Investigating small business 1hr45mins	PM 13.15-14.15 CTEC Sport Unit 3 Sports Organisation & Development 1hr 13.15-14.45 Computer Science Computer Systems 1hr30mins	PM 13.15-15.00 RE Paper 2 Thematic Studies (including textual studies) 1hr45mins	PM 13.15-14.45 Geography Paper 1 Living with the physical environment 1hr30mins

<u>Week Commencing Monday 20 May – Friday 24 May Summer Exams Timetable</u>

GCSE YEAR 11 EXAMS IN BLUE GCE YEAR 13 EXAMS IN RED

MONDAY 20 MAY	TUESDAY 21 MAY	WEDNESDAY 22 MAY	THURSDAY 23 MAY	FRIDAY 24 MAY
AM	AM	AM	AM	AM
09.00-11.00 Sociology P1 Education with Theory and Methods 2hrs 09.00-11.15 English Literature P2 Modern Texts and Poetry 2hrs15mins	09.00-11.00 Business P2 2hrs	09.00-11.00 Psychology P2 Psychology in Context 2hrs 09.00-10.30 CTEC Sport Unit 4 Working safely in sport, exercise, health & leisure 1hr30mins 09.00-10.45 Physics Paper 1 1hr45mins 09.00-10.15 Combined Science Physics P1 1hr15mins	09.00-11.30 History P1 Challenge and transformation: Britain, c1851 - 1964 2hrs30mins 09.00-10.45 English Language Paper 1 Explorations in creative reading and writing 1hr45mins	09.00-12.00 English Literature P1 Love Through the Ages 3hrs 09.00-11.00 Physics P1 2hrs 09.00-10.00 French Foundation Writing 1hr 09.00-10.15 French Higher Writing 1hr15mins
	PM	PM	PM	PM
PM 13.15-15.15 Economics P2 The National and Global Economy 2hrs 13.15-15.15 Media Studies P1 Media Messages 2hrs 13.15-14.30 Italian Higher (Writing) 1hr15mins 13.15-14.30 Media Paper 2 Music& News 1hr15mins	PM 13.15-15.15 Politics P1 UK Politics and Core Political Ideas 2hrs 13.15-15.45 CTEC Business Unit 3 Business Decisions 1hr30mins 13.15-14.45 Computer Science P2 Computational thinking, algorithms and programming 1hr30mins	PM 13.15-13.45 Further Maths P1 Core Pure Mathematics 1 1hr30mins 13.15-14.30 PE Paper 1 The human body and movement in physical activity and sport 1hr15mins	PM 13.15-15.30 English Language P1 Language, the Individual and Society 2hrs15mins 13.15-15.45 Polish P1 Reading and Writing 2hrs30mins	PM 13.15-14.45 CTEC Business Unit 15 Change Management 1hr30mins

Week Commencing Monday – Friday June - Summer Exams Timetable

GCSE YEAR 11 EXAMS IN BLUE GCE YEAR 13 EXAMS IN RED

MONDAY 27 MAY	TUESDAY 28 MAY	WEDNESDAY 29 MAY	THURSDAY 30 MAY	FRIDAY 31 MAY
AM	AM	AM	AM	AM
HALF TERM	HALF TERM	HALF TERM	HALF TERM	HALF TERM
PM	PM	РМ	PM	PM
HALF TERM	HALF TERM	HALF TERM	HALF TERM	HALF TERM

<u>Week Commencing Monday 3 – Friday 7 June– Summer Exams Timetable</u>

GCSE YEAR 11 EXAMS IN BLUE GCE YEAR 13 EXAMS IN RED

MONDAY 3 JUNE	TUESDAY 4 JUNE	WEDNESDAY 5 JUNE	THURSDAY 6 JUNE	FRIDAY 7 JUNE
AM	AM	AM	AM	AM
09.00-11.30 Geography P2 Human Geography 2hr30mins 09.00-10.30 Maths Paper 2 Calculator 1hr30mins	09.00-11.00 Sociology P2 Topics in Sociology 2hrs 09.00-10.30 CTEC Sport The Business of Sport 1hr30mins 09.00-0.9.35 Spanish Foundation (Listening) 35mins 09.00-09.45 Spanish Higher (Listening) 45mins 09.50-10.35 Spanish Foundation (Reading) 45mins 09.50-10.50 Spanish Higher (Reading)	09.00-11.30 English Literature P2 Texts in Shared Contexts: Modern Times: Literature from 1945 to the present day 2hrs30mins 09.00-10.30 Geography Paper 2 Challenges in the Human Environment 1hr30mins	09.00-11.00 Business P3 2hrs 09.00-11.00 Physics P2 2hrs 09.00-10.45 English Language P2 Writers' viewpoints and perspectives 1hr45mins	09.00-11.30 Spanish P1 Listening, Reading and Writing 2hrs30mins 09.00-11.00 Economics P3 Microeconomics and Macroeconomics 2hrs 09.00-10.15 English Language P2 Language Diversity and Change 1hr15mins
PM	PM	PM	PM	PM
13.15-15.15 Psychology P3 Issues and Options in Psychology 2hrs 13.15-14.45 Further Maths P2 Core Pure Mathematics 2 1hr30mins 3.15-15.15 Polish P2 Writing 2hrs 13.15-14.40 PE P2 Socio-cultural influences and well-being in physical activity and sport 1hr15mins	13.15-15.15 Maths P1 Pure Mathematics 1 2hrs 13.15-15.15 Media Studies P2 Evolving Media 2hrs 13.15-14.55 Maths in Context P1 Comprehension 1hr40mins 13.15-15.15 History Paper 2 Paper 2 Section AC: Britain: Migration, empires and the people: c790 to the present Day & Paper 2 Section BA: Norman England, c1066-c1100 2hrs	13.15-15.30 Biology P1Biological Processes2hrs15mins13.15-15.15 Politics P2UK Government and non-core PoliticalIdeas2hrs13.15-15.15 CTEC Business Unit 9Human Resources2hrs13.15-15.00 Business Paper 2	CONTINGENCY AFTERNOON	13.15-15.45 History P2 The Cold War, c1945 - 1991 2hrs30mins 13.15-15.15 CTEC Business Unit 10 Economics for Business 2hrs 13.15-15.00 Biology Paper 2 1hr45mins 13.15-14.30 Comb. Science Biology P2 1hr15mins

<u>Week Commencing Monday 10 – Friday 14 June – Summer Exams Timetable</u>

GCSE YEAR 11 EXAMS IN BLUE GCE YEAR 13 EXAMS IN RED

MONDAY 10 JUNE	TUESDAY 11 JUNE	WEDNESDAY 12 JUNE	THURSDAY 13 JUNE	FRIDAY 14 JUNE
AM	AM	AM	AM	AM
09.00-11.30 French P1 Listening and Reading 2hrs30mins 09.00-11.30 Chemistry P1 Inorganic and Physical Chemistry 2hrs 09.00-11.00 RE P1 Philosophy of Religion 2hrs 09.00-10.30 Maths Paper 3 Calculator 1hr30mins	09.00-11.30 Polish P3 Listening, Reading and Writing 2hrs30mins 09.00-10.00 Unit 4(A) Dip. MCQ LIBF 1hr 09.00-09.45 Unit 2(A) Cert. MCQ LIBF 45mins 09.00-10.45 Chemistry Paper 2 1hr45mins 09.00-10.15 Comb Sci. Chemistry P2 1hr15mins	NO EXAMS	NO EXAMS	09.00-11.15 Biology P2 Biological Diversity 2hrs15mins 09.00-11.00 Politics P3 Comparative Politics USA 2hrs 09.00-10.30 Geography Paper 3 Challenges in geographical environment 1hr30mins
PM	РМ	PM	PM	РМ
13.15-15.45 Computer Science P1 Computer Systems 2hrs30mins 13.15-14.45 Creative i-Media R093 Creative i-media in the media industry 1hr30mins 13.15-14-15 Spanish Writing (Foundation) 1hr 13.15-14.30 Spanish Writing (Higher) 1hr15mins	13.15-15.15 Maths P2 Pure Mathematics 2 2hrs 13.15-15.15 Sociology P3 Crime and Deviance with Theory and Methods 2hrs 13.15-14.55 Maths in Context P2 Applications 1hr40mins 13.15-15.00 Further Maths Paper 1 1hr45mins	13.15-14.00 Polish Listening (Higher) P1 45mins 14.05-15.05 Polish Reading (Higher) P1 1hr 13.15-14.00 Portuguese Listening (H) P1 45mins 14.05-15.05 Portuguese Reading (H) P1 1hr	CONTINGENCY AFTERNOON	13.15-15.00 Physics Paper 2 1hr45mins 13.15-14.30 Combined Science Physics P2 1hr15mins

<u>Week Commencing Monday 17-Friday 21June – Summer Exams Timetable</u>

GCSE YEAR 11 EXAMS IN BLUE GCE YEAR 13 EXAMS IN RED

MONDAY 17 JUNE	TUESDAY 18 JUNE	WEDNESDAY 19 JUNE	THURSDAY 20 JUNE	FRIDAY 21 JUNE
AM	AM	AM	AM	AM
09.00-11.00 Physics P3 2hrs 09.00-11.00 Spanish P2 Writing 2hrs	09.00-11.00 Chemistry P2 Organic and Physical Chemistry 2hrs 09.00-11.00 LIBF Diploma Unit 4(B) Written Paper 2hrs 09.00-10.45 LIBF Certificate Unit 2(B) Written Paper 1hr45mins 09.00-11.00 D&T Principles of Design & Technology 2hrs	09.00-11.00 French P2 Writing 2hrs 09.00-10.30 Biology 1hr30mins 09.00-10.45 Further Maths Paper 2 1hr45mins	09.00-11.00 RE P3 Developments in Christian Thought 2hrs	09.00-11.00 Chemistry P3 2hrs
PM	PM	РМ	PM	PM
13.15-15.15 RE P2 Religion and Ethics 2hrs 13.15-14.45 Music Listening and appraising 1hr30mins	13.15-14.45 Computer Science P2 Algorithms and Programming 2hrs30mins 13.15-14.30 Polish Writing (Higher) 1hr15mins 13.15-14.35 Portuguese Writing (Higher) 1hr20mins		13.15-15.15 Maths P3 Stastisites and Mechanics 2hrs	13.15-14.45 Further Maths Decision Mathematics 1 1hr30mins

GCSE YEAR 11 EXAMS IN BLUE GCE YEAR 13 EXAMS IN RED

MONDAY 24 JUNE	TUESDAY 25 JUNE	WEDNESDAY 26 JUNE	THURSDAY 27 JUNE	FRIDAY 28 JUNE
AM	AM	AM	AM	AM
NO EXAMS	NO EXAMS	CONTINGENCY DAY	NO EXAMS	NO EXAMS
PM	PM	PM	PM	PM
13.15-14.45 Further Maths P4 Decision Mathematics 2 1hr30mins	NO EXAMS	CONTINGENCY DAY	NO EXAMS	NO EXAMS