<u>Year 11 Internal Mock Exam Time-table - Week Commencing Monday 4 – Tuesday 12 December 2023</u>

AM START:09.00 & PM START: 14.00

Monday 4 December	Tuesday 5 December	Wednesday 6 December	Thursday 7 December	Friday 8 December
AM	AM	AM	AM	AM
09.00-11.15 English Literature (Modern Drama/Poetry) 2hrs15mins	09.00-11.00 History Paper 1 2hrs	09.00-10.30 Maths Paper 1 1hr30mins	09.00-10.45 Biology Paper 2 H&F 1hr45mins 11X1&11X4 09.00-10.15 Combined Science Biology P2 1hr15mins	09.00-10.45 Religious Studies Paper 2 1hr45mins
AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK
11.15-13.00 Biology Paper 1 Higher 1hr45mins 11X1	11.15-12.45 Geography Paper 1 1hr30mins	11.15-13.00 Chemistry Paper 1 1hr45 11XI	11.1512.15 History Paper 2 1hr	11.1512.05 English Literature (Shakespear 50mins
11.15-12.30 Biology Paper 1 Foundation 1hr15mins 11X44	(Yr 11 to then revise for RE)	11.15-12.30 Combined Science Chem P1 1hr15	(Yr 11 to then revise for Maths)	(Yr 11 to then revise for Physics)
11.15-12.30 Combined Science Biology Paper 1 1hr15		(11X4 Revise for English Language)		(11 11 to then revise for 1 hysics)
PM	PM	PM	PM	PM
14.00-16.00 Art 2hrs	14.00-15-45 Religious Studies Paper 1 1hr45mins	14.00-15.45 English Language - Writer's View Points and Perspectives 1 hr45 mins	14.00-15.30 Maths Paper 2 1hr30mins	14.00-15.45 Physics Paper 1 H&F 1hr45 11X1&11X4
14.00-15.45 Business Studies Paper 1 1hr45mins				14.00-15.15 Combined Science Physics P1 1hr15
14.00-15-45 Media Studies Paper 1 (F30) 1hr45mins				
14.00-15.30 Music (F22) 1hr45mins				
14.00-15.30 Computer Science P1 1hr30mins				
14.00-15.30 Drama 1hr30mins				
14.00-16.00 D&T 2hrs				
14.00-15.15 PE Paper 1 1hr15mins				
14.00-15.00 Creative i-Media Paper 1 (G19) 1hr				

<u>Week Commencing Monday 4 – Tuesday 12 2023 – Internal Exam Timetable</u>

Monday 11 December	Tuesday 12 December	Wednesday 13 December	Thursday 14 December	Friday 15 December
AM	AM	AM	AM	AM
09.00-09.45 French Listening Higher 45mins	09.00-10.30 Geography Paper 2 1hr30mins			
09.00-09.35 French Listening Foundation 35mins				
09.50-10.50 French Reading Higher 1hr				
09.40-10.25 French Reading Foundation 45mins				
09.00-10.20 Spanish Higher Writing 1hr20mins				
09.00-10.05 Spanish Foundation Writing 1hr5mins				
Non-language students to revise in classrooms - not gym				
AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK
11.15-12.35 French Higher Writing 1hr20mins	11.15-13.00 Chemistry Paper 2 1hr45mins (11X1 only - 27 students) Remainder of Yr11 revise Maths			
11.15-12.20 French Foundation Writing 1hr5mins	Remainder of 1711 revise Madis			
11.15-12.00 Spanish Listening Higher 45mins				
11.15-11.50 Spanish Listening Foundation 35mins				
12.05-13.05 Spanish Reading Higher 1hr				
11.55-12.40 Spanish Reading Foundation 45mins				
PM	PM	PM	PM	PM
14.00-16.00 Art 2hrs	14.00-15.30 Maths Paper 3 1hr30mins			
14.00-15.30 Computer Science				

1hr30mins		
14.00-15.15 PE Paper 2 1hr15mins		
14.00-15.00 Business Studies Paper 2 1hr		
14.00-15.00 Creative i-Media (G19) 1hr		
14.00-14.35 Media Studies Paper 2 35 mins		
All other students revise in gym for Maths (& Geog)		
Native Speaker exams after school until 5pm		